De 16 Weken transformatie challenge van Isagenix Nederland

aanmelden Isabody Challenge 

De IsaBody Challenge is een competitie van 16 weken, speciaal ontwikkelt om Isagenix associates en klanten te helpen bij het behalen van fitness doelen. De competitie loopt het hele jaar door en je kunt op ieder moment beginnen.

Wat houdt een challenge in?

Een leuke manier om  jezelf fit en in balans te krijgen, is meedoen aan de Isabody Challenge. Dit komt op internet wel eens voorbij in landen als Engeland en Amerika, maar de challenge is nu ook in Nederland! Het mooie is dat er een start en een finish aan zit. In 16 weken kun je geweldige resultaten behalen.  

Het resultaat van een challenge is dat je een lichamelijke transformatie ondergaat. Isagenix is sinds kort beschikbaar in Nederland, maar bestaat al sinds 2002 en is al langer beschikbaar in o.a. Engeland en Amerika. 

Deelnemers aan de Isabody Challenge kunnen mooie prijzen winnen als stimulans om door te zetten.

Kijk voor meer informatie op de officiële website van Isagenix.

Meer Informatie over de challenge

  • Mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder (op de registratiedatum) komen in aanmerking voor deelname aan de IsaBody Challenge.
  • Alle deelnemers moeten in het Verenigd Koninkrijk, Ierland of Nederland wonen.
  • Deelnemers moeten een actieve Isagenix Customer, Preferred Customer of Associate zijn en gedurende de 16 weken van hun Challenge actief blijven. Om de actieve Isagenix-status te behouden, moet je elke 30 kalenderdagen minimaal 100 BV bestellen.
  • Gedurende de 16-weekse periode van de Challenge is minimaal 500 BV per deelnemer vereist.*
  • Deelnemers kunnen zich ook inschrijven voor opeenvolgende Challenges, maar kunnen niet twee Challenges tegelijk doen. Deelnemers moeten hun huidige Challenge eerst voltooien, pas dan kunnen ze aan de volgende beginnen. Deelnemers kunnen zich op elk gewenst moment van hun Challenge terugtrekken en opnieuw beginnen.
  • Deelnemers moeten Isagenix-producten gebruiken en mogen geen soortgelijke of concurrerende producten van andere bedrijven gebruiken gedurende de tijd dat zij deelnemen aan de IsaBody Challenge.
  • Deelnemers mogen geen lichaamsveranderende procedures ondergaan, inclusief maar niet beperkt tot de maagband, maagverkleining, liposuctie, HCG, HGH of andere soortgelijke behandelingen. Body wraps en toning crèmes worden afgeraden.
‘BEFORE’
Maak full body foto’s van jezelf en upload deze in de backoffice
 
‘AFTER’
Maak full body foto’s van jezelf 2 weken voor het einde van de challenge
 
‘INSPIREREND VERHAAL’
Vertel jouw persoonlijke verhaal
 
‘GEBRUIK DE PRODUCTEN’
Bestel voor 500 PV tijdens de 16 weken van de challenge

BODY CHALLENGE ACTIE!

Vul nu je gegevens in en vertel waarom jij aan de Isabody Challenge zou willen meedoen! Wat is je doel, waarom is dat belangrijk voor je?

Op 31 december maken wij bekend wie de winnaar is van GRATIS deelname aan de Isabody Challenge.